مدارک و شرایط اخذ ویزای شینگن

شما با اخذ ویزای شینگن می توانید به کشورهای محدوه شینگن سفر کنید. برای اخذ ویزای شینگن در ابتدا باید از طریق یکی از سفارتخانه های کشورهای حوزه شینگن مثلا هلند یا ایتالیا  اقدام به اخذ ویزا شینگن نموده و بعد با سفر به آن کشور می توانید برای ادامه سفر خود به هر یک از کشورهای حوزه شینگن وارد شوید .

ویزای شیتگن-ویزانت-مدارک ویزای شینگن

ویزانت قصد دارد برای راحتی شما مسافران عزیز در این مقاله تمام شرایط و مدارک اخذ ویزای شینگن را معرفی کند.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای شینگن

  1. پاسپورت قدیمی (در صورت وجود).
  2. اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و کپی آن.
  3. دوقطعه عکس 3 در 4 رنگی تمام رخ با زمینه روشن.
  4. پرینت گردش سه ماهه آخر حساب بانکی با موجودی بالای 400 میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد.
  5. سند ملکی بنام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر.
  6. لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسنلی وزارتخانه یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین ، گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد و زمینه فعالیت شرکت –درصورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.
  7. کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی (در صورت وجود هر کدام از مدارک )
  8. چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی

مدارک و شرایط اخذ ویزای شینگن-ویزانت

شرایط اخذ ویزای شینگن  

  • تمام مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.
  • ویزای شینگن 1 ماه اعتبار دارد و 15 روز می توانید در محدوده شینگن اقامت کنید .
  • اخذ ویزای شینگن بیشتر از 15 روزه برای کسانی که تاکنون ویزا شنگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما ویزای بیشتر از 15 روز برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود.
  • در حال حاضر به علت روند آسان تر اخذ ویزا از کشورهای هلند و ایتالیا، ویزای شینگن از این کشورها اخذ می شود که شما بعد از ورود به کشور هلند یا ایتالیا می توانید به هریک از کشورهای محدوده شینگن سفر کنید . البته این موضوع الزامی نیست ولی بهتر است رعایت شود.
  • حداقل 40 روز از زمان تکمیل مدارک ، زمان برای اخذ ویزا لازم است.
  • بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی می باشد.
  • زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد . ما توصیه های لازم را برای جلسه مصاحبه و انگشت نگاری در اختیار شما قرار می دهیم . برخورد مسافرین و طرز پوشش در سفارت به روند اخذ ویزا بسیار کمک خواهد کرد.
  • در یک خانواده پدر می تواند ساپورت کننده ی اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.
  • اخذ ویزا بسته به شرایط و زمان سفر ممکن است در غالب تور ( بلیط هواپیما ، واچر هتل ، سایر خدمات ) انجام شود.
  • ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی و یا ضمانت نامه بانکی در وجه آژانس باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود . این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.

کشورهای محدوده شینگن          برای ورود به سفارت چگونه لباس بپوشیم؟؟!        انواع ویزای شنگن               واچر هتل


بازگشت